post@iversby.no  69 36 00 90  Brødr. Iversby AS, Vallehellene 13, 1664 Rolvsøy
Hvem er vi?

Om oss

Er du klar for å begynne planleggingen av ditt neste prosjekt? Kontakt oss for en uforpliktende samtale. Vårt team er her for å veilede deg gjennom hvert trinn og sikre at ditt prosjekt blir realisert slik du ønsker.

stålbygg, tak, fasader og blikkenslagerarbeid
Litt kort informasjon

Om Brødr. Iversby AS

Grunnlagt i 1987, Brødr. Iversby AS har etablert seg som en fremtredende leverandør av tak- og fasadeløsninger, betjener et mangfoldig klientspekter som inkluderer entreprenører, offentlige institusjoner, og private utbyggere. Fra vår base på Valle industriområde i Rolvsøy, har vi vokst til å bli en nøkkelspiller i byggebransjen, anerkjent for vår dype erfaring og engasjement for fagkunnskap.

Vår Tilnærming

Kjernen i vår forretningsfilosofi ligger i vårt engasjement for kvalitet og presisjon, noe som gjenspeiles i våre sterke referanser og vår vedvarende streben etter forbedring og innovasjon. Med et team av talentfulle profesjonelle ved vår side, er vårt mål å kontinuerlig overgå kundenes forventninger ved å levere overlegne løsninger for hvert prosjekt.

Møt Teamet

Under ledelsen av Martin Iversby, består teamet vårt av dyktige medlemmer inkludert prosjektlederne Ole-Morten Ravn-Magnussen og Sindre Hotvedt, kalkulatorene Arnfinn Iversby og Geir Iversby, samt kontormedarbeider Bjørg Hvideberg. Hver person bidrar med sin unike ekspertise, noe som sikrer en helhetlig tilnærming til prosjektstyring og realiseringen av våre kunders visjoner.

Vår Ekspertise

Vi tilbyr et bredt spekter av tak- og fasadeløsninger, skreddersydd for å møte de unike kravene til hvert prosjekt. Vårt arbeid dekker både tradisjonelle og moderne konstruksjoner, hvor vi anvender den nyeste teknologien og materialene for å sikre både holdbarhet og estetisk appell.

Vårt Samfunnsansvar

Som et ansvarsbevisst selskap, er vi stolte over å være medlem av Startbank, som bekrefter vår forpliktelse til beste praksiser i bransjen. Vår tilknytning til Startbank, med ID 137542, tjener som et kvalitetsstempel som gir våre kunder ytterligere sikkerhet i deres valg av Brødr. Iversby AS som samarbeidspartner.

Invitasjon til Dialog

Vi inviterer alle interessenter til å kontakte oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bidra til å realisere deres byggeprosjekter. Vårt team står klart til å tilby sin ekspertise, enten du er i begynnelsen av planleggingsfasen eller trenger fagkunnskap for et løpende prosjekt.

Ta kontakt med oss for å diskutere hvordan vi kan bidra til ditt neste byggeprosjekt. Vårt team ser frem til et samarbeid for å bygge fremtidens konstruksjoner.

Send melding

Vi er klare til å hjelpe

Informasjon

Her finner du kontaktinformasjon til vårt hovedkontor og ledelsesteam. Våre ansatte er alltid klare til å svare på dine spørsmål eller diskutere prosjektene dine. Ta gjerne direkte kontakt for personlig veiledning og støtte.

Firma

Brødr. Iversby AS
Org.nr: 942384319

Telefon

+47 69 36 00 90

Adresse

Vallehellene 13
1664 Rolvsøy

Kontaktskjema

Kom i gang med ditt prosjekt

Uforpliktende samtale

Har du et spennende prosjekt i tankene? Fyll ut skjemaet for en uforpliktende samtale. Vårt team er her for å veilede deg fra idé til realisering. Vi ser frem til å høre fra deg!

Ønsker du kontakt med en spesifikk ansatt?

Kontaktskjema

Din visjon er viktig for oss. Ved å gi oss detaljer om prosjektet ditt, kan vi bedre forstå hvordan vi kan bistå deg på best mulig måte.

Ta kontakt for en samtale

Start ditt prosjekt med oss! Ta kontakt for en skreddersydd løsning.

Har du et prosjekt i tankene? Vi er klare til å hjelpe deg med å realisere det. Ta kontakt med oss for å diskutere dine ideer og finne den perfekte løsningen for ditt behov.
iversby stålbygg, fasader, tak og blikkenslager
Iversby.no er det offisielle nettstedet til Brødr. Iversby AS, din pålitelige partner for tak- og fasadeløsninger siden 1987. Basert på Østlandet, er vi dedikerte til å levere høykvalitets håndverk til både entreprenører og private utbyggere. Kontakt oss for å bringe ditt prosjekt til liv.
iversby.no sentralt godkjent
Iversby.no © 2024 – Driftes av Preferium.no