post@iversby.no  69 36 00 90  Brødr. Iversby AS, Vallehellene 13, 1664 Rolvsøy
Stålbygg, Tak, Fasader

Tjenester

Oppdag det brede spekteret av tjenester Brødr. Iversby AS tilbyr, inkludert spesialiserte løsninger innen stålbygg, tak og fasader og blikkenslagerarbeid. Vår erfaring sikrer tilpassede og effektive løsninger for både entreprenører og private utbyggere. Lær mer om hvordan vi kan støtte ditt neste byggeprosjekt.

iversby stålbygg, fasader, tak og blikkenslager
stålbygg, fasader, tak og blikkenslager

Stålbygg

Hos Brødr. Iversby AS har vi spesialisert oss på design, produksjon og montering av stålbygg for en rekke formål og sektorer, inkludert industrielle, kommersielle og landbruksbygg. Vår ekspertise strekker seg fra komplekse industrielle anlegg til funksjonelle lagerbygninger. Vi forstår viktigheten av et solid fundament og robust konstruksjon, og derfor bruker vi kun materialer av høyeste kvalitet. Vårt team arbeider tett med hver klient for å sikre at hvert prosjekt er tilpasset deres spesifikke behov, fra de første designskissene til den endelige konstruksjonen. Vår inngående kunnskap om stålstrukturer kombinert med vår bruk av innovativ teknologi sikrer at vi kan levere prosjekter som ikke bare er estetisk tiltalende, men også bærekraftige og varige.

stålbygg, fasader, tak og blikkenslager

Takløsninger

Taket er en av de viktigste komponentene i ethvert bygg, og hos Brødr. Iversby AS tar vi takkonstruksjon på alvor. Vi tilbyr en rekke takløsninger, inkludert selvbærende takplater, galvaniserte og lakkerte løsninger som passer både nye bygg og renoveringsprosjekter. Våre taksystemer er designet for å motstå ekstreme værforhold, samtidig som de bidrar til byggets estetikk. Vi tilpasser hver løsning for å møte kundens spesifikke krav til isolasjon, holdbarhet og design. Enten det er for industrielle bygninger, kommersielle komplekser eller private boliger, sikrer vi at våre takløsninger er av høyeste standard, for maksimal beskyttelse og langvarig verdi.

stålbygg, fasader, tak og blikkenslager

Fasader

Fasaden på et bygg er ikke bare den første delen som møter øyet; den spiller også en kritisk rolle i byggets energieffektivitet og komfort. Brødr. Iversby AS tilbyr et bredt spekter av fasadeløsninger, inkludert fasadekassetter, veggplater i stål og aluminium, samt innovativ bruk av materialer som aluminiums kompositplater og fibersementplater. Våre løsninger kombinerer estetikk med funksjonalitet, og sikrer at hver fasade bidrar til byggets samlede energieffektivitet. Ved å integrere moderne design og bærekraftige materialer, skaper vi fasader som ikke bare er vakre, men som også står i mot tidens tann.

stålbygg, fasader, tak og blikkenslager

Blikkenslager

Blikkenslagerarbeid er en kunstform som krever presisjon og oppmerksomhet til detaljer. Vårt team av erfarne blikkenslagere leverer skreddersydde løsninger som takrenner, beslag, falsede paneler og andre spesialtilpassede metallarbeider. Vi bruker kun de beste materialene for å sikre at vårt blikkenslagerarbeid ikke bare møter, men overgår våre kunders forventninger. Enten det er for restaurering av historiske bygninger, tilpasning til moderne konstruksjoner eller skreddersydde løsninger.

Noen produkter

Omfattende Produktspekter

Utforsk vårt brede utvalg av produkter designet for å møte ethvert behov innen byggebransjen. Fra robuste stålkonstruksjoner og innovativ taktekking til estetisk tiltalende fasadeløsninger og presisjonsblikkenslagerarbeid, vårt sortiment kombinerer funksjonalitet med estetikk for å skape varige og imponerende byggverk. Hvert produkt er nøye utvalgt og tilpasset for å sikre optimal ytelse og harmoni i alle aspekter av ditt prosjekt.
Sandwichelementer med Steinullisolasjon eller Skumplastisolasjon

Sandwichelementer tilbyr en effektiv løsning for både isolasjon og struktur. Steinull er ideelt for brannsikkerhet, mens skumplast gir utmerket varmeisolering. Anbefales for vegger og tak i industribygg for optimal energieffektivitet.

Selvbærende Takplater, Galvaniserte og Lakkerte

Disse takplatene kombinerer styrke med estetikk, og er selvstøttende uten behov for ekstra underkonstruksjoner. Galvanisering beskytter mot korrosjon, mens lakkering tilbyr et attraktivt utseende. Passer for både næringsbygg og boliger.

Fasadekassetter

Fasadekassetter gir bygninger et moderne og stilrent utseende, samtidig som de tilbyr funksjonalitet i form av isolasjon og værbeskyttelse. De er enkle å installere og vedlikeholde, og passer perfekt for forretningsbygg og kontorfasader.

Sinusprofiler

Sinusprofiler gir en unik estetisk dimensjon til både tak og fasader. Deres bølgeform er ikke bare visuelt tiltalende, men også funksjonell for vannavledning. Brukes ofte i industrielle anlegg og landbruksbygninger.

Z og C-profiler

Disse profilene er essensielle komponenter i stålkonstruksjonens skjelett, brukt for å gi strukturell støtte. Z-profiler passer spesielt godt til takbjelker, mens C-profiler er ideelle for vegger og gulv. De er tilpasset for raske og effektive monteringer.

Veggplater og Yttertakplater i Stål og Aluminium

Lettvekts, men robuste plater som gir langvarig beskyttelse for byggets eksteriør. Stål er holdbart og kostnadseffektivt, mens aluminium tilbyr korrosjonsresistens og fleksibilitet i design. Ideelt for både moderne og tradisjonelle byggestiler.

Beslag og Takrenner med Tilbehør

Beslag og takrenner er kritiske for å sikre effektiv vannavledning og beskytte bygningens fundament og vegger. Vårt tilbehør er designet for å passe sømløst med våre tak- og fasadesystemer, og sikrer lang levetid og minimalt vedlikehold.

Aluminium Compositeplater

Disse platene tilbyr en kombinasjon av lett vekt og høy styrke, og er ideelle for kreative fasadeløsninger. De er motstandsdyktige mot værforhold og enkle å forme, noe som gjør dem til et populært valg for moderne arkitektur.

Falsede Paneler

Falsede paneler tilbyr en sømløs og elegant finish for bygningens eksteriør. De er spesielt egnet for fasader som krever et visuelt sammenhengende utseende uten synlige skjøter eller fester. Ideell for high-end kommersielle og boligprosjekter.

Steniplater og Frontex Fibersementplater

Steniplater tilfører en naturlig estetikk med robusthet, mens Frontex fibersementplater gir en moderne tekstur og fargevalg. Begge er holdbare, vedlikeholdsfrie og egnet for både nye bygg og renoveringsprosjekter.

Branngodkjente Ståldører og Aluminiumsvinduer

Våre ståldører tilbyr eksepsjonell sikkerhet og brannbeskyttelse, mens aluminiumsvinduene kombinerer holdbarhet med slanke, elegante rammer. De er tilpasset for å møte strenge byggekoder og kundens designpreferanser.

Stålkonstruksjoner og Taktekking med Samarbeidspartnere

I samarbeid med nøye utvalgte partnere, utvider vi vårt tilbud til å inkludere komplekse stålkonstruksjoner og profesjonell taktekking. Dette sikrer en helhetlig tilnærming til ditt byggeprosjekt, med kontinuerlig kvalitet og koordinering.

Kontaktskjema

Kom i gang med ditt prosjekt

Uforpliktende samtale

Har du et spennende prosjekt i tankene? Fyll ut skjemaet for en uforpliktende samtale. Vårt team er her for å veilede deg fra idé til realisering. Vi ser frem til å høre fra deg!

Ønsker du kontakt med en spesifikk ansatt?

Kontaktskjema

Din visjon er viktig for oss. Ved å gi oss detaljer om prosjektet ditt, kan vi bedre forstå hvordan vi kan bistå deg på best mulig måte.

Ta kontakt for en samtale

Start ditt prosjekt med oss! Ta kontakt for en skreddersydd løsning.

Har du et prosjekt i tankene? Vi er klare til å hjelpe deg med å realisere det. Ta kontakt med oss for å diskutere dine ideer og finne den perfekte løsningen for ditt behov.
iversby stålbygg, fasader, tak og blikkenslager
Iversby.no er det offisielle nettstedet til Brødr. Iversby AS, din pålitelige partner for tak- og fasadeløsninger siden 1987. Basert på Østlandet, er vi dedikerte til å levere høykvalitets håndverk til både entreprenører og private utbyggere. Kontakt oss for å bringe ditt prosjekt til liv.
iversby.no sentralt godkjent
Iversby.no © 2024 – Driftes av Preferium.no