post@iversby.no  69 36 00 90  Brødr. Iversby AS, Vallehellene 13, 1664 Rolvsøy
Dokument

Vilkår

Ved bruk av denne nettsiden og tilhørende tjenester godtar du våre vilkår som er oppført i dokumentet på denne siden. Disse blir regelmessig oppdatert og det er ditt ansvar å holde deg selv oppdatert på endringer som kan forekomme.
stålbygg, tak, fasader og blikkenslagerarbeid
Juridisk dokument

Vilkår

Vilkår til Iversby.no, Brødr. Iversby AS («selskapet», «nettsiden», «bedriften», «vi», «oss», eller «vår»).

1. Innledning

1.1 Formål med Vilkårene

Disse Vilkårene for bruk («Vilkårene») regulerer din tilgang til og bruk av vår nettside, inkludert alle innhold, funksjoner og tjenester som tilbys på eller gjennom Nettsiden.

1.2 Aksept av Vilkårene

Ved å bruke Nettsiden aksepterer du å være bundet av disse Vilkårene og vår Personvernerklæring, som er inkludert ved referanse. Hvis du ikke samtykker til disse Vilkårene, har du ikke tillatelse til å bruke Nettsiden.

2. Definisjoner, Tolkningsgrunnlag, og Partene

I disse Vilkårene vil følgende definisjoner gjelde:
– «Bruker» eller «deg» refererer til enkeltpersonen som bruker Nettsiden.
– «Innhold» betyr all tekst, grafikk, bilder, musikk, programvare, lyd, video, informasjon eller annet materiale.
– «Tjenester» inkluderer alle produkter, tjenester, innhold, funksjoner, teknologier eller funksjoner, og alle relaterte nettsteder, applikasjoner og tjenester som tilbys til deg av oss.

Videre, i forhold til avtalen etablert av disse Vilkårene, identifiseres partene som følger:
– «Leverandør» eller «Selger» refererer til oss, organisasjonen som tilbyr produkter og tjenester gjennom Nettsiden.
– «Kjøper» refererer til enhver enkeltperson eller juridisk enhet som engasjerer seg med Nettsiden med intensjon om å kjøpe eller anvende tilbudte produkter eller tjenester.

3. Brukerens Tilgang og Bruk av Nettsiden

3.1 Bruksrettigheter

Vi gir deg en personlig, begrenset, ikke-eksklusiv, ikke-overførbar, og tilbakekallelig lisens til å bruke Nettsiden, forutsatt at du overholder alle vilkår og betingelser i disse Vilkårene.

3.2 Brukerforpliktelser

Du forplikter deg til ikke å bruke Nettsiden til ulovlige formål eller på en måte som kan skade, deaktivere, overbelaste eller forringe Nettsiden.

3.3 Begrensninger i Bruken

Du skal ikke:
– Foreta revers ingeniørarbeid, demontere, dekompilere eller på annen måte forsøke å oppnå kildekoden til Nettsiden.
– Omgi, deaktivere eller på annen måte forstyrre sikkerhetsrelaterte funksjoner på Nettsiden.

3.4 Kontooppretting og -forvaltning

For å få tilgang til visse ressurser eller tjenester på Nettsiden, kan du bli bedt om å opprette en konto. Du er ansvarlig for å opprettholde konfidensialiteten av kontoopplysningene dine og for all aktivitet som forekommer under din konto.

3.5 Brukerinnhold og -bidrag

Brukere kan poste, laste opp, publisere eller på annen måte bidra med innhold til Nettsiden. Du er ansvarlig for ditt eget brukerinnhold og må sikre at det ikke krenker noen tredjeparts rettigheter eller lover.

4. Tjenester Tilbudt

4.1 Oversikt over Tjenester

Nettsiden tilbyr en rekke tjenester, inkludert, men ikke begrenset til, tilgang til artikler, blogginnlegg, brukergenerert innhold, mulighet for kjøp av produkter eller tjenester, og bookingfunksjoner.

4.2 Spesifikke Tjenestevilkår

Spesifikke tjenester tilgjengelig på Nettsiden kan være underlagt tilleggsbetingelser, som vil bli gjort tilgjengelige sammen med de relevante tjenestene.

4.3 Endringer i Tjenester

Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre, suspendere eller avslutte noen av tjenestene (eller deler av eller innholdet på) Nettsiden uten forvarsel.

4.4 Bookingtjenester

Nettsiden kan tilby bookingfunksjoner som lar brukere reservere tjenester eller tidspunkter for tjenesteutførelse. Disse bookingene kan omfatte, men er ikke begrenset til, avtaler, klasser, arrangementer, og konsultasjoner.

5. Priser, Avgifter og Betalinger

5.1 Prisinformasjon

Alle priser for produkter og tjenester som tilbys gjennom Nettsiden skal være oppgitt i norske kroner (NOK) og inkludere merverdiavgift (MVA) og eventuelle andre gjeldende skatter og avgifter, med mindre annet er uttrykkelig angitt. Vi forbeholder oss retten til å endre priser uten forvarsel.

5.2 Avgifter og Skatter

Prisene inkluderer alle relevante skatter og avgifter pålagt av norsk lovgivning. For internasjonale kunder kan ytterligere skatter, tollavgifter eller gebyrer påløpe i henhold til lokale regelverk, som kunden er ansvarlig for.

5.3 Betalingsmetoder

Nettsiden aksepterer betaling med kredittkort, debetkort, Vipps, Stripe, Mollie, Klarna, og andre elektroniske betalingsmetoder som måtte være tilgjengelige. Ved å oppgi betalingsinformasjon samtykker du i at du er autorisert til å bruke det angitte betalingsmiddelet og at all betalingsinformasjon er sann og korrekt.

5.4 Betalingssikkerhet

Vi tar din sikkerhet alvorlig og tar rimelige forholdsregler for å beskytte dine betalingsopplysninger. All betalingsbehandling skjer gjennom sikrede og krypterte kanaler.

5.5 Betaling ved Booking

For tjenester som krever booking, kan betaling kreves på forhånd gjennom nettsiden via nevnte betalingsmetoder. I enkelte tilfeller kan betaling på stedet tilbys, og dette vil bli tydelig kommunisert i bookingprosessen.

6. Bestillingsprosess og Avtaleinngåelse

6.1 Bestillingsprosedyrer

For å foreta et kjøp eller bestille en tjeneste, må du gjennomføre bestillingsprosessen som angitt på Nettsiden. Dette kan innebære valg av produkt eller tjeneste, fylling av nødvendig informasjon og gjennomføring av betaling.

6.2 Aksept og Bekreftelse av Bestillinger

Alle bestillinger er underlagt vår aksept. En bindende avtale anses inngått når vi sender deg en bekreftelse på bestillingen din per e-post eller gjennom et annet kommunikasjonsmiddel.

6.3 Endring og Avbestilling

Du kan endre eller avbestille bestillingen din i henhold til de spesifikke vilkårene som følger med bestillingen, så lenge dette gjøres innen angitte frister. Avbestillingsrettigheter kan variere avhengig av den spesifikke tjenesten eller produktet.

7. Levering og Frakt

7.1 Leveringsmetoder

Vi tilbyr ulike leveringsmetoder for produkter bestilt gjennom Nettsiden. Valg av leveringsmetode kan påvirke leveringstiden og kostnadene.

7.2 Fraktkostnader

Fraktkostnader vil bli kalkulert og oppgitt i bestillingsprosessen. Fraktkostnader kan variere basert på leveringsadresse, valgt leveringsmetode og pakkenes størrelse og vekt.

7.3 Leveringstidspunkter

Oppgitte leveringstidspunkter er estimater og kan påvirkes av faktorer utenfor vår kontroll. Vi forplikter oss til å gjøre vårt ytterste for å sikre at bestillinger leveres innenfor de oppgitte tidsrammene.

7.4 Eierskapsovergang og Risikoovergang

Eierskapet til produkter kjøpt gjennom Nettsiden overføres til deg når vi har mottatt full betaling. Risikoen for tap eller skade overføres til deg ved levering.

7.5 Levering av Bookede Tjenester

Levering av bookede tjenester vil finne sted på det avtalte tidspunktet og stedet som angitt i bookingbekreftelsen. Brukeren er ansvarlig for å møte opp til avtalt tid for å motta tjenesten.

8. Retur, Angrerett og Reklamasjon

8.1 Angrerett

I henhold til norsk lov har du som forbruker 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar produktet eller inngår avtale om en tjeneste. Du kan angre kjøpet ved å informere oss om dette innen angrefristen utløper. For å benytte deg av angreretten, må produktet returneres i samme stand som du mottok det, og eventuelle forseglinger må være intakte.

8.2 Unntak fra Angrefristen
I henhold til Angrerettloven er det visse tjenester hvor angrefristen ikke gjelder. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til:
– Tjenester fullført før angrefristens utløp: Når du som forbruker har gitt ditt uttrykkelige samtykke til at tjenesten begynner umiddelbart, og du anerkjenner at retten til å angre opphører når tjenesten er fullstendig levert.
– Digitalt innhold levert umiddelbart: For eksempel nedlastbart innhold, strømmetjenester eller e-bøker der tilgangen er gitt øyeblikkelig og du som forbruker har samtykket til levering på denne måten, med forståelse av at angreretten da opphører.
– Tilpassede og spesiallagde tjenester: Tjenester som er klart personlig tilpasset eller som på grunn av sin natur ikke kan returneres.
– Arrangementer og fritidsaktiviteter: Billetter til arrangementer, konserter, teaterforestillinger, sportshendelser eller andre fritidsaktiviteter som finner sted på en bestemt dato eller innenfor en bestemt tidsperiode.
– Transporttjenester: Billetter og booking av transport som finner sted på en bestemt dato eller innenfor en bestemt tidsperiode.
– Overnatting, utleie av kjøretøy, og visse catering- og fritidstjenester: Når disse tjenestene er ment å utføres på en spesifikk dato eller i en spesifikk periode.
Det er viktig å være oppmerksom på at dette ikke utgjør en fullstendig liste over unntak. Vi anbefaler deg å gjennomgå spesifikke vilkår og betingelser knyttet til tjenesten du bestiller for å forstå dine rettigheter i forhold til angreretten.
8.3 Retningslinjer for Retur

For å returnere et produkt, vennligst følg returprosedyrene som beskrevet på Nettsiden eller i din bestillingsbekreftelse. Du er ansvarlig for returkostnadene, med mindre annet er avtalt eller produktet er defekt.

8.4 Reklamasjonsrett og Garantier

Som forbruker har du reklamasjonsrett i henhold til norsk forbrukerkjøpslov, som beskytter deg mot mangler og defekter ved produktene som oppstår opptil to år etter kjøpet. For kjøp foretatt av bedrifter, gjelder kjøpsloven, som har andre vilkår og tidsrammer. Vennligst kontakt oss for å fremme en reklamasjon. Vi vil forsøke å rette opp eventuelle mangler eller feil i samsvar med gjeldende lovgivning.

8.5 Avbestillings- og endringspolicy av Bookinger

Brukere har rett til å avbestille eller endre en booking innenfor angitte frister som vil bli kommunisert ved booking. Avbestillinger eller endringer utenfor disse fristene kan medføre gebyrer eller tap av betalt beløp.

9. Immaterielle Rettigheter

9.1 Opphavsrett og Varemerker

Alt innhold på Nettsiden, inkludert tekst, grafikk, logoer, bilder, lydklipp, videoklipp og programvare, er vår eiendom eller eiendommen til våre lisensgivere, og er beskyttet av norsk og internasjonal opphavsrettslov. Uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra oss, er det ikke tillatt å kopiere, reprodusere, laste opp, poste, overføre, eller distribuere slikt materiale i noen form eller ved noen metode, for kommersielt formål eller offentlig visning.

9.2 Brukerinnhold

Du kan ha mulighet til å poste, laste opp eller på annen måte bidra med innhold til Nettsiden (samlet, «Brukerinnhold»). Du beholder alle dine rettigheter til ditt Brukerinnhold, men ved å poste det gir du oss en global, royaltyfri, evigvarende, uoppsigelig og overførbar lisens til å bruke, reprodusere, distribuere, lage avledede verk av, vise og utføre slikt innhold i forbindelse med Nettsiden og vår (og våre etterfølgeres) virksomhet, inkludert uten begrensning for å fremme og redistribuere deler eller hele Nettsiden (og avledede verk derav) i hvilken som helst medieformat og gjennom hvilken som helst mediekanal.

9.3 Lisensiering og Bruksrettigheter

Vi gir deg en personlig, begrenset, tilbakekallelig, ikke-eksklusiv og ikke-overførbar lisens til å bruke Nettsiden og dens innhold til ditt personlige og ikke-kommersielle bruk, forutsatt at du overholder disse Vilkårene. All annen bruk av Nettsiden eller innholdet, inkludert men ikke begrenset til modifisering, distribusjon, overføring, fremføring, kringkasting, publisering, lisensiering, avledning av arbeider fra, overføring eller salg av, er strengt forbudt uten forutgående skriftlig samtykke fra oss.

10. Personvern og Databehandling

10.1 Personopplysninger som Samles Inn

Vi samler inn og behandler personopplysninger om deg når du bruker Nettsiden, registrerer deg, gjennomfører kjøp, kontakter oss, eller på annen måte interagerer med Nettsiden. Type data som samles inn kan inkludere navn, kontaktinformasjon, betalingsdetaljer, og annen informasjon nødvendig for å levere tjenestene våre eller forbedre brukeropplevelsen.

10.2 Formålet med Databehandling

Dine personopplysninger blir behandlet for å administrere din bruk av Nettsiden, behandle transaksjoner, levere tjenester du har bestilt, kommunisere med deg, og forbedre og tilpasse brukeropplevelsen.

10.3 Deling med Tredjeparter

Vi deler dine personopplysninger med tredjeparter kun i den grad det er nødvendig for å levere tjenestene, i samsvar med vår Personvernerklæring, eller som påkrevd ved lov.

10.4 Brukerrettigheter og -kontroll

I henhold til gjeldende personvernlovgivning har du rett til å få tilgang til, rette, slette og begrense behandlingen av dine personopplysninger. Du har også rett til å motsette deg behandlingen av dine personopplysninger og rett til dataportabilitet.

11. Ansvarsbegrensning og Fraskrivelser

11.1 Generelle Fraskrivelser

Nettsiden og alle tilhørende tjenester tilbys «som de er» og «som tilgjengelig» uten noen form for garantier, verken uttrykt eller underforstått, inkludert men ikke begrenset til garantier om salgbarhet, egnethet for et bestemt formål, eller ikke-krenkelse.

11.2 Ansvarsbegrensninger

I den grad det er tillatt av gjeldende lov, skal vi ikke under noen omstendigheter være ansvarlige for indirekte, tilfeldige, spesielle, eksempelvis eller følgeskader som oppstår som følge av eller i forbindelse med din bruk av Nettsiden eller tjenestene, selv om vi har blitt informert om muligheten for slike skader.

11.3 Force Majeure

Vi skal ikke holdes ansvarlige for forsinkelser eller manglende oppfyllelse av våre forpliktelser under disse Vilkårene som skyldes hendelser utenfor vår rimelige kontroll, inkludert men ikke begrenset til naturkatastrofer, krig, terrorhandlinger, opprør, epidemier, pandemier, streiker, lockouts, brann, tekniske feil, hacking, eller endringer i gjeldende lovgivning eller offentlige forskrifter.

12. Endringer i Vilkårene for Bruk

12.1 Prosedyrer for Endring

Vi forbeholder oss retten til å revidere og oppdatere disse Vilkårene for bruk når som helst og uten forhåndsvarsel. Ditt fortsatte bruk av Nettsiden etter at slike endringer er gjennomført, utgjør din aksept av og samtykke til de endrede vilkårene. Vi vil strebe etter å varsle deg om vesentlige endringer i Vilkårene, men det er ditt ansvar å regelmessig gjennomgå Vilkårene for å holde deg informert om eventuelle endringer.

12.2 Varsling om Endringer

Når det er praktisk mulig, vil vi gi varsel om vesentlige endringer i Vilkårene ved å poste en fremtredende merknad på Nettsiden, sende deg en e-post, eller ved annen direkte kommunikasjon.

13. Konfliktløsning og Tvistehåndtering

13.1 Jurisdiksjon og Lovvalg

Disse Vilkårene for bruk og eventuelle tvister som oppstår i forbindelse med dem eller din bruk av Nettsiden skal reguleres av og tolkes i samsvar med lovene i Norge, uten hensyn til prinsipper om lovkonflikter.

13.2 Tvisteløsningsmekanismer

Før du bringer en tvist for retten, oppfordrer vi deg til å kontakte oss direkte for å søke en minnelig løsning. Dersom tvisten ikke kan løses gjennom direkte kommunikasjon, er du enig i å forsøke å løse tvisten gjennom megling før du søker rettslige skritt.

13.3 Forbrukerrådet og Forbrukerklageorganer

Som forbruker i Norge har du rett til å bringe tvisten inn for Forbrukerrådet eller tilsvarende nasjonale forbrukerklageorganer for bistand i tvisteløsningen.

13.4 Tvisteløsning for Bookinger

Eventuelle tvister relatert til bookinger, inkludert, men ikke begrenset til, avbestillinger, no-shows, eller kvaliteten på den leverte tjenesten, bør først søkes løst direkte med oss som leverandør av den bookede tjenesten.

14. Diverse Bestemmelser

14.1 Hele Avtalen

Disse Vilkårene, sammen med vår Personvernerklæring og eventuelle andre juridiske merknader publisert av oss på Nettsiden, utgjør hele avtalen mellom deg og oss angående din bruk av Nettsiden.

14.2 Deltagelse og Ugyldighet

Hvis noen bestemmelse i disse Vilkårene blir funnet ugyldig, ulovlig eller ugyldiggjort av en domstol med kompetent jurisdiksjon, skal slik bestemmelse utelukkes fra Vilkårene uten å påvirke gyldigheten av de gjenværende bestemmelsene.

14.3 Tredjepartsrettigheter

Disse Vilkårene gir ikke rettigheter til noen tredjeparter, bortsett fra tillatte etterfølgere og tildelte.

14.4 Overdragelse

Du kan ikke overdra eller på annen måte overføre dine rettigheter eller forpliktelser under disse Vilkårene uten vår forhåndsskrevne samtykke.

15. Linker til Tredjeparts Nettsider

15.1 Ansvarsfraskrivelse for Eksterne Lenker

Nettsiden kan inneholde lenker til tredjeparts nettsider som ikke eies eller kontrolleres av oss. Vi er ikke ansvarlige for innholdet, retningslinjene eller praksisene til noen tredjeparts nettsteder, og tilstedeværelsen av slike lenker impliserer ikke en godkjenning av dem.

16. Brukerinnhold og Immaterielle Rettigheter

16.1 Ansvar for Brukerinnhold

Når du laster opp, deler eller på annen måte bidrar med innhold til Nettsiden, er du ansvarlig for å sikre at du har nødvendige rettigheter til dette innholdet og at det ikke krenker eller bryter noen tredjeparts rettigheter.

17. Tilgjengelighet og Vedlikehold

17.1 Nettsidens Tilgjengelighet

Vi streber etter å sikre at Nettsiden er tilgjengelig til enhver tid, men forbeholder oss retten til å suspendere tilgangen for vedlikehold, oppdateringer eller av andre operasjonelle grunner.

18. Konto Suspensjon og Terminering

18.1 Rett til Suspensjon og Terminering

Vi forbeholder oss retten til å suspendere eller terminere din tilgang til Nettsiden og dens tjenester, med eller uten varsel, dersom vi anser at du har brutt disse Vilkårene eller av andre sikkerhetsmessige eller operative årsaker.

19. Interaktivitet og Brukeratferd

19.1 Retningslinjer for Interaktivitet

Nettsiden kan tilby interaktive funksjoner som kommentarfelt, fora eller live chat. Bruk av disse funksjonene er underlagt spesifikke retningslinjer for atferd og etikette for å sikre en respektfull og konstruktiv dialog.

20. Elektronisk Kommunikasjon

20.1 Samtykke til Elektronisk Kommunikasjon

Ved å bruke Nettsiden samtykker du til å motta kommunikasjon fra oss elektronisk, for eksempel via e-post, og du erkjenner at all kommunikasjon som vi gir deg elektronisk, tilfredsstiller ethvert juridisk krav om at slik kommunikasjon skal være skriftlig.

21. Kontaktinformasjon og Firmaopplysninger

For spørsmål eller kommentarer vedrørende disse Vilkårene for bruk, vennligst kontakt oss på:

– Firma: Brødr. Iversby AS
– Adresse: Vallehellene 13, 1664 Rolvsøy
– E-post: post@iversby.no
– Telefon: +47 90 78 53 99

Kontaktskjema

Kom i gang med ditt prosjekt

Uforpliktende samtale

Har du et spennende prosjekt i tankene? Fyll ut skjemaet for en uforpliktende samtale. Vårt team er her for å veilede deg fra idé til realisering. Vi ser frem til å høre fra deg!

Ønsker du kontakt med en spesifikk ansatt?

Kontaktskjema

Din visjon er viktig for oss. Ved å gi oss detaljer om prosjektet ditt, kan vi bedre forstå hvordan vi kan bistå deg på best mulig måte.

Ta kontakt for en samtale

Start ditt prosjekt med oss! Ta kontakt for en skreddersydd løsning.

Har du et prosjekt i tankene? Vi er klare til å hjelpe deg med å realisere det. Ta kontakt med oss for å diskutere dine ideer og finne den perfekte løsningen for ditt behov.
iversby stålbygg, fasader, tak og blikkenslager
Iversby.no er det offisielle nettstedet til Brødr. Iversby AS, din pålitelige partner for tak- og fasadeløsninger siden 1987. Basert på Østlandet, er vi dedikerte til å levere høykvalitets håndverk til både entreprenører og private utbyggere. Kontakt oss for å bringe ditt prosjekt til liv.
iversby.no sentralt godkjent
Iversby.no © 2024 – Driftes av Preferium.no